Wackor hírek

Slayercsabi, a banda dobosa az alábbi kedves sorokat küldte hallgatóságának:

Sziasztok! Régóta nem jelentkeztünk már, de ennek az volt az oka, hogy teljes gőzzel belevetettük magunkat a dalszerzésbe és a nyári fesztiválozásba. A nyári bulik egytől egyig remekül sikerültek, hála nektek, viszont Miki több hónapig tartó krónikus ízületi gyulladása miatt nem tudtunk úgy haladni a számírással, ahogyan azt az augusztus elejére kiírt lemezfelvételi dátum megkívánta volna. Miki szerencsére rendbejött azóta, és a lemez gerince készen van. Ez azt jelenti, hogy több, mint a fele végleges formát öntött már, illetve van még legalább 5-6 nótavázlat, amin folyamatosan dolgozunk.
November 20-án kezdjük meg az új album felvételeit az érdi Bakeryben Varga "Pici" Zolival, akivel a Methanolidot is csináltuk. A tervezett 2006 decemberi megjelenés helyett így valamikor 2007 első felében kerülhet boltokba az új cucc. Aki addig szeretne betekintést nyerni az anyagba, az megteheti, hiszen december közepén az album dalai közül hármat ingyenesen letölthetően felteszünk a honlapunkra.
Az őszi-téli szokásos turnénknak különleges apropója lesz: idén tíz éves a zenekar. Ezt egy bő lére eresztett Wackor körtúra keretein belül ünnepeljük meg, amit szeptember elején kezdünk a FeZen-en, de csinálunk egy mini turnét is a Fürgerókalábakkal közösen.
Az itt látható fotó a Balázs Pali hasonmásversenyen készült, amit megnyertem.