Visszatér a gyökerekhez és agresszív albumot ír a Korn

Korn_3

A Korn nagyon tervezgeti, hogy a közeljövőben új albumot jelentet meg, és ahogy arról a pletykák is szóltak, most a banda is bevallotta, hogy kemény lemezt írnak, pont olyanokat, mint a kezdetekkor. A gitáros Brian „Head” Welch szerint a zenekar nagyon szorgalmasan hegeszti a lemezt a boszorkánykonyhájában és a kreatív dalszerzői folyamat eddig bizony meghaladta a saját várakozásaikat is.

„Semmi sem elégít ki annyira, mint az a lemez, amelyet éppen írunk. Önmagunkat érezzük benne, úgy érezzük ezen a lemezen, amelyen most dolgozunk, hogy visszatértünk oda, amilyennek a Korn egykoron indult. Rengeteg agresszió van ezen az albumon. Egyszerűen jól éreztük magunkat, összeültünk egy stúdióban és jammeltünk 6-8 órát egy nap. A stúdióban írtuk meg a lemezt. Úgy érezzük, hogy egy nagyon jó pontján vagyunk a karrierünknek. Egyszerűen Kornak érezzük az egészet.” – tette hozzá Brian „Head” Welch.

Nos, mindezek után kíváncsian várjuk, hogy mi sül ki az egészből, hiszen már megint azt ígérik, hogy visszamennek a gyökerekhez és agresszívak lesznek. Ugyan már soha nem fognak egy Self-Titled szintű anyaggal előjönni, de azért valljuk be: a 2010-es évek egyik legnagyobb failja, a The Path of Totality után (amelyet még azért a The Paradigm Shift sem tudott kitörölni az emlékeinkből) mindenképpen jó hallani, hogy jó irányba haladnak a dolgok.