Vissza a földbe! – Júliusban jön az új Summoning the Lich, itt egy friss dal

A Missouri állambeli Summoning the Lich eddig leginkább azzal tudta magára felhívni a figyelmet, hogy a 2021-es bemutatkozó lemezük lényegében kiköpött The Black Dahlia Murder B-oldal is lehetett volna. Minden stimmelt: a hangzás, a vibe, de még a fantasys témák is. Természetesen senki sem akar egy másik zenekar tribute-ja lenni, így a srácok is próbálkoznak elrugaszkodni attól a bandától, amit nagy valószínűséggel ők maguk is csodálnak és rajongnak.

Erre most újfent lehetőségük van, ugyanis bejelentették második nagylemezüket, a július 26-án érkező Under the Reviled Throne-t, amiről most befutott a harmadik ízelítő, ami egyben az album nyitódala is, a Return to the Soil. Mondjuk ez se lett kevésbé dahliás, de hát hogy is ne lenne olyan, amikor az énekes is ilyeneket mond róla:

A dal azt írja le, amint a Lich [a banda élőholt antihőse – a szerk.] kivándorol a pusztaságba, miközben ő és hatalmas serege megkezdi a kontinens uralmának megszerzését. Emellett boszorkányok is vannak benne, én meg imádok dalokat írni boszorkányokról.