Velvet Stab – újra teljes

Levelet kaptunk a Velvet Stabtől, hogy végre újra teljes a csapat!
„Örömmel jelentjük, hogy Krausz István személyében megtaláltuk új énekesünket!

A meghallgatások három hónapja alatt a hat jelentkező közül hárommal volt lehetőségünk kipróbálni, hogy mire vagyunk képesek együtt. Mindannyian kitűnő énekesek és remek emberek, ezért mindenképpen szeretnénk megköszönni Karsay Máténak (Final Destination, Nazca) és Topolánszky Tamásnak (Denial) a közös próbákat! Bár végül István mellett döntöttünk, Máténak és Tamásnak nagy szerepe volt a zenekar életében. Egy kritikus időszaknak már az elején megmutatták, hogy van remény, hiszen rengeteg tehetséges énekes érdeklődik a Velvet Stab iránt. Ennek köszönhetően nagyon nehéz volt a döntés, amelyet a meghallgatás után meg kellett hoznunk, de a közös próbák során egyértelművé vált, hogy István a legmegfelelőbb énekes számunkra.

István a CsakazértiS [www.csakazertis.hu] majd a With Open Arms zenekarokban tevékenykedett, mielőtt csatlakozott hozzánk. Már az első néhány próba alatt érezhető volt, hogy a Velvet Stab zenei világa és tervei megegyeznek István elképzeléseivel. Megtalálta bennünk azt az elhivatottságot, hozzáállást, zeneiséget, amit már régóta keresett, és hasonlóan éreztünk mi is vele kapcsolatban. A közös éjszakai megmozdulások pedig emberileg is összekovácsolták a társaságot.

A lényeg, hogy a Velvet Stab újra egy ütőképes csapattá vált!

Egyelőre teljesen leköt bennünket a számírás, de már alig várjuk, hogy újra színpadra léphessünk. Még idén találkozhattok velünk élőben és felvételeken is!

Velvet Stab
[link]