Velvet Stab – új lemez még az idén?

Hatalmas lendülettel, és megújult erővel száguld mostanság a Velvet Stab zenekar szekere, ahogy azt a srácoktól megtudhattuk.

A szinte teljesen zökkenőmentes dobos csere, és a nyári fesztiválokon való aktív részvétel után, sikeresen bonyolítottak le egy több mint 20 állomást számláló hazai turnét a Shell Beach és a The Idoru zenekarok társaságában. Országunk megannyi településén mutatták be az egy éve megjelent „Welcome Goodbye” című debütáló nagylemezüket. Eközben a fővárosban is többször feltűntek különböző rendezvényeken (Halloween Party- Merlin , Dürer Kert – Mikulás Party, RedHole – Modern Rock Est). Mindhárom bulin az eseményhez illő kiegészült műsorral tették emlékezetessé a koncerteket (Ördögüző jelmez, Mikulás csomag ingyenes album samplerrel…).
Az említett turnéról és a különlegesebb bulikról készülőben lévő werkfilmek, a koncerteken kapható merchandise teljes megújulása, a turnéról készült blog, és az első klipp munkálatainak megkezdése az eddigi legnagyobb aktivitásról tanúskodnak a zenekar életében. Ennek bizonyítéka az is, hogy a fiúk már elkezdték írni a második nagylemez anyagát. Ha ez a lendület továbbra is kitart, azt hiszem, még 2009-ben a kezemben tarthatom az eddigi legütősebb Velvet Stab lemezt. Érdemes lesz tehát odafigyelni rájuk!

Legközelebbi koncertek:
2009.01.31 – Budapest – Instant – INGYENES!
2009.03.14 – Budapest – Dürer-kert, kisterem