Velvet Stab online

"Odakint tombol a nyár, a sulinak már vége, a haverjaid pedig elutaztak. Kénytelen vagy dolgozni, hogy legalább egy nyári fesztiválra eljuthass? Folyton csak a gép előtt ülsz, és abban bízol, hogy ma végre történik valami? Épp ma van egy óriási buli, de nem tudsz elmenni?

A Velvet Stab megosztja Veled a hype-ot! Ott lehetsz a koncertjeinken, élőben meghallgathatod az új számainkat, és folyamatosan közvetítjük Neked, hogy mi történik velünk az idei nyáron. Ahhoz, hogy átélhesd a fesztivál-érzést, nincs szükséged másra csak néhány sörre és az internetre!

Július 11-étől:
[link] – Kövesd fotóval ellátott twitjeinket, hogy tudd éppen mit csinálunk!
[link] – Nézd a qik-en időszakos, rövid, élő videós bejelentkezéseinket és az új számaink élő videós közvetítéseit!

Ha nem vagy egy nagy szósölnetvörking arc és inkább a tartalomra utazol, akkor látogass el a Myspace oldalunkra, ahol július 11-étől egy helyen követheted majd twitjeinket, és nézheted a bejelentkezéseinket. Ha lemaradnál egy adásról, akkor sincs gáz, mert a következő napon a Youtube csatornánkon elérhetők lesznek az előző napi felvételek. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ellátogatsz ide:
[link] />
[link] />
[link] />

Új számok élő közvetítése:
– Balaton Music Wave: Július 11. szombat, 16:00-16:40 között valamikor
– EFOTT: Július 15. szerda, 16:00-16:40 között valamikor
– Hegyalja: Július 17. péntek, 16:20-17:00 között valamikor

Ha szerencsés vagy, és mi még urai vagyunk a helyzetnek, akkor egy-egy totál égő buli közbeni élő bejelentkezést is elcsíphetsz ;)

Na ezt nézed idén nyáron!"