Velvet Stab – mozgásban

Hatalmas lendülettel, és megújult erővel száguld mostanság a Velvet Stab zenekar szekere – ahogy azt a srácoktól megtudhattuk.

A szinte teljesen zökkenőmentes dobos csere, és a nyári fesztiválokon való aktív részvétel után sikeresen bonyolítottak le egy több mint 20 állomást számláló hazai turnét a The Idoru és a Shell Beach zenekarok társaságában. Országunk megannyi településén mutatták be a 2007 decemberében megjelent „Welcome Goodbye” című debütáló nagylemezüket. Eközben a fővárosban is többször feltűntek különböző rendezvényeken (Merlin – Halloween Party, Dürer Kert – Mikulás Party, RedHole – Modern Rock Est). Mindhárom bulin az eseményhez illően kiegészült műsorral tették emlékezetessé a koncerteket (Ördögűző jelmez, Mikulás csomag ingyenes album samplerrel…).

Az említett turnéról és a különlegesebb bulikról készülőben lévő werkfilmek, a koncerteken kapható merchandise teljes megújulása, a turnéról készült blog, és az első klip munkálatainak megkezdése az eddigi legnagyobb aktivitásról tanúskodnak a zenekar életében. Ennek bizonyítéka az is, hogy a fiúk már elkezdték írni a második nagylemez anyagát. Ha ez a lendület továbbra is kitart, azt hiszem, még 2009-ben a kezemben tarthatom az eddigi legütősebb Velvet Stab lemezt. Érdemes lesz tehát odafigyelni rájuk!”

Legközelebbi Velvet Stab koncert:
2009.03.14. (szombat) – Budapest – DÜRER, kisterem (+ Reflected, Fuwdo)