Velvet Stab: énekes nélkül

Az alábbi levelet kaptuk az együttestől:

„Szomorú hírt kell, hogy megosszunk veletek. Az elmúlt fél évben a zenekar holtpontra jutott. Nehéz volt ezzel szembe nézni, ugyanakkor úgy éreztük, hogy öten együtt elég erősek leszünk, hogy leküzdjük az akadályokat.

Sajnos tévedtünk. Viki február elején kilépett a zenekarból, majd egy hónap múlva Zoli is követte. Nagyon örülünk, hogy rendezett körülmények között, mint jóbarátok váltunk el egymástól, és őszintén reméljük, hogy az új zenekaraikban megtalálják számításaikat. Mindketten rendkívül tehetséges zenészek, és megtiszteltetés volt velük egy zenekarban játszani. Zolinak szeretnénk külön köszönetet mondani a kitartó munkájáért, és a sok átvirrasztott éjszakájáért, amellyel a zenekar előrehaladásáért küzdött. Nélküle nem sikerült volna mindezt elérni.

A zenekar egy korszaka ezzel lezárult, de nincs megállás. Az elmúlt hónapok során történtek csak határozottabbá és még eltökéltebbé tettek bennünket. Folyamatosan írjuk az új számokat, és mind emberileg, mind zeneileg még közelebb kerültünk egymáshoz.

Várjuk mindazok jelentkezését, aki érez magában kreativitást és elszántságot, hogy a Velvet Stab énekeseként velünk együtt alakítsa a zenekar jövőjét!

A jelentkezésetek az info@velvetstab.com címre küldjétek!

Velvet Stab
http://www.velvetstab.com