Véget ért a III. Becherovka ABC Tehetségkutató

„A négy vasárnap során 40 zenekar mutathatta meg magát az A38 hajón. A tehetségkutató célja, hogy lehetőséget adjon a külföldi kijutásra, így az elsődleges szempont az volt, hogy az adott banda mennyire állná meg a helyét nemzetközi viszonylatban. A tematikus napokhoz (indie/rock, metal, jazz/fusion/rock, rock/metal) alakítottuk a zsűri összetételét, akik többségében zenészek, újságírók, szerkesztők, menedzserek illetve egyéb zenei szakemberek voltak. A jó hangulatot nemcsak a zenekaroknak köszönhettük, hanem a közönség soraiban álló családtagoknak, barátoknak vagy a tehetségkutató iránt érdeklődő zenerajongóknak is. Többen közülük még a dobversenyen is résztvettek, sőt külön örömünkre szolgált, hogy egy-egy zsűritag illetve szervező sem volt rest a többiekkel összemérni gyorsaságát egy üveg Becherovka reményében.

Remélhetőleg nemcsak nekünk, szervezőknek telt el fantasztikusan ez a négy novemberi vasárnap, hanem mindenkinek, aki ellátogatott a rendezvényre!

Köszönjük a segítséget azoknak, akiknek részük volt abban, hogy sikerült összehoznunk az eddigi legnagyobb szabású ABC Tehetségkutatót!

Gratulálunk a továbbjutóknak! Legtöbb esetben nagyon erős volt a felhozatal, így mindent bele kellett adniuk, hogy elnyerjék a zsűri és a közönség bizalmát.”

És akkor, akik részt vehetnek a bécsi középdöntőn:

Azokon a Napokon
Dystopia
Eskabbe
Gonzo
Lincoln
Nasmith
NemEz
Seen

További info: www.tehetsegkutato.hu