Vasárnap debütál a Fish! dobosának mentálhigiénével foglalkozó podcastja

Zenésznek lenni nem könnyű, és bárki, aki ennek az ellentétjét állítja, az hazudik, vagy csak egy igen széles falú burokban él. Ennek a szakmának a mentális egészségre gyakorolt hatásáról pedig ki más tudna jobban beszélni, mint egy zenész – más zenészekkel. Hámori Dávid, vagyis Dáci, a Fish! és a Golconda dobosa most vasárnap, tehát szeptember 18-án beröffenti legújabb beszélgetős műsorát a YouTube-on, ami a Többet a mélyből címet kapta, és amiben többek közt a fent említett témákat fogják kivesézni vendégeivel.

Az elképzeléssel és a megvalósítással kapcsolatban át is adnánk a szót a mezítlábas dobosnak:

Vasárnap debütál a Többet a mélyből című podcastom. Az itt elhangzó beszélgetések a magyar zeneipar szereplőinek mentális hogyanlétére fognak koncentrálni. Számomra ez egy nagyon fontos téma, amit rengeteg tévhit és stigma övez, és ezeket próbáljuk beszélgetőpartnereimmel ledönteni. Az epizódok havi rendszerességgel fognak kijönni, először a YouTube-csatornámon (innen is köszi, ha egy feliratkozással támogatsz!), egy héttel később pedig a különböző podcast platformokon is elérhetővé válnak. Azért döntöttem így, mert a YouTube felületén lehetőség van a kommentekre és számítok is az értékes hozzászólásokra! Vasárnap tehát jön az első rész, addig is jöhet kommentek között, hogy kit hallanátok szívesen a jövőben. Köszi a figyelmet és kellemes elmélyülést kívánok!

Dáci csatornáját amúgy is megéri követni a videómegosztó felületen, ugyanis a szórakoztató coverek, medley-k és live-ok mellett profin előadott vélemény- és kritikás mozgóképei is vannak mindenféle-fajta zenéről. Ilyenek, mint ezek: