Vágóhídi kamerafelvételekkel sokkol új klipjében a To the Grave

Még alig hevertük ki az idei év egyik legmarcangolósabb deathcore-anyagát, az ausztrál To the Grave máris megint új anyagon töri a fejét. Az újat pedig ez esetben úgy kell érteni, hogy szeptember 15-én jön az Offcuts címet viselő EP hat vadiúj számmal – amik a már említett Director’s Cutsról maradtak le -, illetve egy Enter Shikari-feldolgozással, méghozzá a 2015-ös Anaesthetist című dalukéval.

A srácok elmondása alapján az Offcuts dalai hiába végezték a szemetesben, annyira hozzájuk nőttek, hogy egyből ki is kukázták őket, hogy felkerülhessenek egy külön kiadványra. Azoknak is jó hírünk van, akik együtt szeretnék élvezni ezeket a számokat a legfrissebb nagylemezzel: nekik jön szintén szeptember 15-én az album bővített kiadása, a már említett plusz dalokkal, viszont az csak cd-n és vinylen, míg a kislemez természetesen külön megtalálható lesz a digitális felületeken is.

  1. Deadskin Skimask (feat. Jake Kennedy – Shokan)
  2. Shock Tactics (1000v)
  3. High-Impact (feat. Caitlyn Day)
  4. Bloodhounds
  5. V for Visceral
  6. High-Impact (akusztikus verzió)
  7. Anaesthetist (Enter Shikari-feldolgozás – csak a digitális verzión)

A banda most be is mutatta az első „friss” tételt, ami a Shock Tactics (1000v) címet kapta és nem aprózták el a kísérővideót sem: a híresen vegán és állatjogvédő alakulat bárminemű változtatás nélkül egy ausztrál vágóhíd kamerafelvételeit mellékeli a cseppet sem melankolikus zenéjük mellé. A videót a YouTube csak elhomályosítva engedte kirakni, viszont a zenekar honlapján végignézhető a cenzúrázatlan verzió. Egy biztos: ezt tényleg csak akkor nézd meg, ha acélból vannak az idegeid! Mi szóltunk.