Útvesztő: itt az AWS legújabb klipes száma

Megjelent az AWS új klipes száma, az Útvesztő. Ez a második dal abból a háromból, amiket a másfél éve elhunyt Siklósi Örs énekes még be tudott fejezni a zenekarral.

Maga a szám az egy éve kiadott Emlékszemhez képest sokkal metalosabb, nagyjából a bandától megszokott hangzásvilágot hozza, a videó pedig újfent Örs halálát próbálja feldolgozni, hasonlóan ahhoz, ahogyan az Architects a Doomsday klipjével elbúcsúzott a szintén fiatalon elhunyt Tom Searle gitárostól. A kisfilm élő jelenetei az orfűi Pécsi-tónál lettek rögzítve, a rendező Tarczi Tamás volt, a kivitelezésben a Thornfield Productions és a PUR E csapatai vettek részt.

Az AWS most vasárnap, szeptember 4-én (ami nem mellesleg Örs 31. születésnapja lett volna) a Budapest Parkban koncertezik, a tavalyi emlékkoncerthez és az idei tavaszi turnéhoz hasonlóan megint rengeteg vendégénekessel. A szokásos AWS-repertoáron, az új dalon és néhány, korábban ritkán játszott darabon túl behatóan megidézik majd a Madách című áthangszerelt/akusztikus lemez anyagát is. Esemény itt.