Újra teljes gőzzel megy a Subscribe

Subscribe ma bejelentette, hogy hivatalosan is véget ért a zenekar bő három éve tartó szünete. Persze a banda ez idő alatt is mozgolódott néha, felléptek a Volt fesztiválon a Linkin Park előtt, újra kiadták az első lemezüket bakeliten, meg már a visszatérő koncertjüket is bejelentették idén májusra. Mostantól viszont teljes gőzzel mennek tovább előre, például idén is ott lesznek a Volton, meg még rengeteg bejelentéssel készülnek.

Mindezt az alábbi közleményben vázolták fel:

Új időszámítás kezdődik a Subscribe életében! Határtalan örömmel jelentjük be, hogy eddig a pontig bírtuk a zenekar nélkül. A korábban már bejelentett május 11-i Budapest Parkos bulin kívül, először június 26-án a VOLT Fesztiválon lépünk fel, később pedig folyamatosan csepegtetjük majd az újabb dátumokat és a további infókat is. Nagy meglepetésekkel is készülünk, olyasmikkel, amikre talán még ti sem számítotok. Tele vagyunk ötletekkel és energiával, alig várjuk, hogy nektek is megmutathassuk és átadhassunk belőle!

Talán nem árulunk el túl nagy titkot azzal sem, hogy a banda már javában dolgozik az új számain is, amikből az Instagramon már többször is mutogattak apró részleteket. Amint van valami konkrét friss hír, természetesen szólunk.

Fotó: Rosta A. Márk