Újra kiadja az utolsó lemezét a The Hope Conspiracy, itt is van róla a bónuszdal

2006-ot írtunk, amikor is a bostoni The Hope Conspiracy kiadta a harmadik nagylemezét, a Death Knows Your Name-et. Az album a hardcore punk/metalcore-csapatot végérvényesen is bevéste az underground legnagyobbjai közé. Azóta eltelt 15 év, és egy 2009-es kislemezt (True Nihilist) leszámítva a csapat háza táján néma csönd és hullaszag honol. Hivatalosan nem oszlottak fel, viszont 2018 óta a közösségi felületeiken sem voltak aktívak, leszámítva egy tavalyi Riley Gale-megemlékezést az Instagram oldalukon. A tagok jelenleg olyan bandákban zenélnek, mint az All Pigs Must Die vagy a Hesitation Wounds, mindenki éli az életét, a Hope Con’ pedig szépen, lassan vált puszta emlékké.

Egészen mostanáig, ugyanis a srácok teljes ráncfelvarráson küldik át az ominózus 15 éves lemezt, amihez kiadójuk, a Deathwish asszisztál. Aki új zenét remélt a fiúktól, annak (részben) csalódnia kell. Öröm az ürömben ugyanakkor, hogy így nem csak az olyan megkerülhetetlen dalokat hallhatjuk teljesen modern köntösben, mint a They Know Not, a Deadtown Nothing vagy épp a földrengéseket előidéző Stolen Days, de az anno az albumot felvezető Hang Your Cross EP utolsó trekkjét, a Eurohell című egyperces mészárszéket is, amit eddig csak és kizárólag azon a kiadványon lehetett megtalálni, és a zenekar már elérhetővé is tette a legtöbb felületen. Az újrakiadáshoz az az Aaron Horkey frissítette fel az eredeti verzió szintén általa készített grafikáját, aki többek közt olyan zenekarokkal dolgozott már, mint a Converge, az Isis vagy a Boris.

A fizikai formátumot mindenféle fasza gönccel és printtel karöltve a kiadó hivatalos weboldalán lehet előrendelni a január 14-es megjelenési dátumig. Vagy amíg sold out nem lesz.