Újra együtt zenélnek a Darkest Hour régi tagjai

norris_parrish[1]

Oké, most egy kicsit csaltunk a hír címével, mivel Kris Norris gitáros és Ryan Parrish dobos már 2013-ban bejelentették, hogy egy új közös projekten dolgoznak, de csak most jutottak el odáig, hogy meg is mutassanak egy új dalt, ami a MetalSuckson debütált.

A projekt neve valószínűleg Blisskill lesz, legalábbis 2013-ban ezen a néven próbáltak pénzt gyűjteni egy lemezfelvételhez, amivel egyébként csúnyán be is fürödtek (alig több mint 500 dollárt szedtek össze a kitűzött 15 ezres célösszegből). De a két zenésznek ez sem szegte kedvét, a szabadidejükben azóta is írják a dalokat, csak a megfelelő énekest nem találják hozzájuk. Ezért is tettek most közzé egy demót, ami Kill the Memories néven fut, és beugró jelleggel bizonyos Mark Haggblad énekel rajta, akinek a helyére egy állandó arcot keresnek.

Stílusilag a srácok nem merészkedtek messze az egyébként manapság is remekelő Darkest Hour nagyívűen dallamosan kalapálós metalcore-jától, és bár nem egy Convalescence vagy A Paradox With Flies a dal, de azért lenne benne lehetőség, leginkább tényleg csak a nyilvánvalóan demós hangzás fogja vissza az egészet. Arra mindenesetre talán jó lesz, hogy találjanak vele egy jó énekest, akivel továbbléphetnek a következő lépcsőfokra.