Újabb videojátékhoz írt (át) egy számot a Bring Me the Horizon

Gőzerővel dolgozik a Post Human EP-sorozat következő részén a Bring Me the Horizon, de még így is volt idejük arra, hogy saját képükre formálják a Gran Turismo-sorozat ikonikus dalát, a Moon Over the Castle-t.

A dalt eredetileg Masahiroh Androh írta az 1997-ben megjelent PlayStation-exkluzív szimulátorjátékhoz, és az idők során több ráncfelvarráson is keresztülment, mindig igazodva a játék tematikájához, illetve az aktuális trendekhez. A BMTH-féle átdolgozás a legújabb, Gran Turismo 7 nevet viselő kiadásban lesz hallható, ami március 4-én érkezik PlayStation 4-re és 5-re. Mellettük még olyan előadók kaptak helyet a játékban, mint a Nothing but Thieves, Major Lazer és a London Grammar. Oli Sykeséknak nem ez az első találkozása a videojátékok világával: több Rock Band– és Guitar Hero-részben feltűntek már, valamint sportjátékokban is, a Ludens című dalukat pedig kifejezetten a Death Stranding című akciójátékhoz írták.

A srácok közelgő EP-jéhez még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot, viszont egy dal már kicsúszott a „future emo” jegyében, illetve Jordan Fish, a zenekar billentyűs-énekese úgy fogalmazott, hogy jó lenne, ha az anyag kijönne még a Reading és Leeds fesztiválos fellépéseik előtt, amik augusztusban lesznek.