Újabb Sepultura hírek

A brazil Sepultura múlt hónapban kezdte felvenni új lemezét, mely Anthony Burgess Mechanikus Narancs című novelláján alapul. A gitáros Andreas Kisser minden dal gitártémáját feljátszotta már a CD-re, és Paulo Xisto Pinto Jr. is végzett a basszus-sávokkal. Paulo így nyilatkozott: „múlt vasárnapra nagyjából végeztünk az összes hangszeres résszel. Még felmegy pár szóló, s aztán jöhet Derrick az énektémákkal. Úgy néz ki, tartani tudjuk magunkat a tervezett megjelenési időponthoz.

A CD az új dobos Jean Dolabella debütálása is egyben, aki a Cavalera Conspiracy-be átigazolt Igort váltotta fel posztján. A lemezfelvételekről megtekinthető egy fotógaléria, az alábbi linken: link
Kapcsolódó hír, hogy Andreas Kisser közben elkészült szólólemezével is, melynek a „Hubris I & II” címet adta. A dupla album év vége felé jelenne meg a holland Mascot Records gondozásában, a felvételek pedig a São Paulo-i A Voz do Brasil stúdióban zajlottak. Kisser így nyilatkozott az anyagról: „Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, s izgatottan hallgattam vissza a felvételeket. Ez egy hosszú procedúra volt, egy tanulófolyamat és egyben egy nagyszerű kaland. Egy zenei utazás mindazon hatásokon át, melyek az elmúlt 15 évben értek az életben, ám egyben különbözik mindattól, amit valaha csináltam.