Újabb oszlopos tag távozik az In Flamesből

in flames peter iwers

A tavaly leköszönt Daniel Svensson dobos után újabb oszlopos tag távozik az In Flamesből: ezúttal Peter Iwers basszusgitáros döntött úgy, hogy az épp futó amerikai turné után kiszáll a svéd metálbandából. Iwers, aki Svenssonhoz hasonlóan az 1999-es Colony lemez óta játszott a zenekarban, ma délután jelentette be a hírt a saját Facebook-oldalán:

Barátaim, úgy döntöttem, hogy elhagyom az In Flamest, egyéb elfoglaltságaim miatt.

Ebből kifolyólag a mostani amerikai turné lesz az utolsó köröm az In Flames-szel, tehát aki a közelben van, nyugodtan jöjjön és köszönjön oda.

Öröm volt majdnem húsz évig a bandával játszani,  és végtelenül hálás vagyok nektek a sok támogatásért, amit az évek alatt nyújtottatok nekem és a többieknek. Nélkületek nem sikerült volna.

Eljött az ideje, hogy továbblépjek, és más zenei és nem zenei kalandokba vágjak.

A legjobbakat kívánom Niclasnak, Andersnek, Björnnek és Joe-nak.

Remélem, a későbbiekben még találkozom majd veletek.

A @peteriwers instagram-oldalamon követhetitek, mi történik velem.

Az erő legyen veletek!

Érdekesség, hogy Peter új elfoglaltságait épp az In Flames régi tagjaival közösen műveli majd: Daniel Svenssonnal az Odd Island nevű sörfőzdét viszik együtt, Jesper Strömbladdal pedig úgy hírlik, egy új zenei projekten munkálkodnak. Utóbbira különösen kíváncsiak leszünk.

Az In Flames december közepéig turnéztatja az Államokan a pár hete megjelent Battles albumot, januártól pedig Európában folytatják. Hogy az újévtől kezdve ki pengeti majd a bandában a mélyeket, egyelőre nem árulták el.