Újabb közös dalt adott ki Mede Gyuri és Andrew Lenhard

mede györgy, andrew lenhard

Új közös dallal jelentkezett a Silent Homes gitárosa, Mede Gyuri, és a progmetál-banda volt énekese, Andrew Lenhard. A srácok nem először álltak össze újra Len két évvel ezelőtti kiszállása óta, először tavaly márciusban hoztak ki egy dalt Farewell címmel, most pedig itt a legújabb szerzeményük, a Nomad. A számról Len így mesélt:

Attól függetlenül, hogy a Silent Homes-szal körülbelül két éve különváltak az útjaink, a srácokkal továbbra is jó kapcsolatot ápoltunk. Különösen az alapító gitáros Mede Gyurival. A szólóanyagom énekfelvételein együtt dolgoztunk és eközben valamilyen formában szerettünk volna ismét együtt dolgozni. Ennek termékeként jelent meg tavaly tavasszal a Farewell. Ezután egy időre elhagytam az országot. Valószínűnek tartottuk, hogy nem lesz már alkalmunk együtt dolgozni és talán nem is találkozunk többé. Miután viszont hazaköltöztem, Gyuri ismét felkeresett, és megszületett a Nomad.

A Silent Homes egyébként utoljára tavaly adott ki egy EP-t, ami a 2017-es évértékelő listánkra is felkúszott, Andrew Lenhard pedig legutóbb egy szólólemezzel állt elő, de hamarosan egy új zenekarral is jelentkezik.