Újabb klippel jelentkezett a New Friend Request

NFR_PROMO_2017
A modern metalban utazó budapesti New Friend Request elkészítette második videoklipjét az ősszel érkező Nem kel fel a Nap című nagylemezéhez. A Zavar a lárma című darab egy újabb oldalát mutatja meg a zenekarnak, és ad egy bővebb képet arról, hogy a hallgatók mire is számíthatnak tőlük a nagylemez elkészültével. Mint mondják:
A Zavar a lárma az első olyan dalunk, ahol nagyobb szerepet kapnak a tisztább éneklős részek, valamint a tőlünk nem megszokott színező hangszerek, pl. a zongora. Nem volt koncepció, hogy csináljunk egy olyan dalt, amibe több a dallam, egyszerűen a szövegben lejátszódó érzelmi vívódást és kettősséget így lehetett a leghatásosabban kifejezni.
A klipet ezúttal is a Kerecsen László frontember által vezetett Syndrome Production filmes csapat készítette. A videóhoz a következőket fűzték hozzá:
Ahogy a zene és a szöveg érzelemvilága ingadozik, a dalban úgy változik a klip hangulata is. Néha sötét, néha komor, rengeteg vegyes érzelem zajlik le a számon belül, és ezt a klip képi világa is leköveti.
A zenekar azt tervezi, hogy még a nyári fesztiválszezon indulta előtt újabb dalt hoz nyilvánosságra a készülő lemezről. Aki pedig Budapesten szeretné elcsípni őket és élőben hallani az új dalokat, az legközelebb április 30-án a Dürer kertben teheti ezt meg, ahol a csapat a Down For Whatever lemezbemutatójának különleges vendége lesz.