Új számot mutatott a Stick to Your Guns

stick_to_your_guns_promo_july_2017[1]

Még a nyár elején vonult stúdióba új lemezével a Stick to Your Guns, mostanra pedig és a kaliforniai hardcore-csapat be is jelentette a hatodik albumuk megjelenésének minden részleteit. Az új lemez címe True View, a megjelenés dátuma pedig október 13. A producer Derek Hoffman (Silverstein, Boys Night Out) volt, a hangzásért Will Putney (Every Time I Die, The Amity Affliction, Counterparts) felelt. A banda körülbelül 20 számmal vonult be a stúdióba, ebből 13 kerül fel a lemezre, mutatjuk a számlistát és a borítót is:

stick_to_your_guns_true_view[1]

1. 3 Feet From Peace
2. The Sun, The Moon, The Truth: Penance of Self
3. Married to the Noise
4. Delinelle
5. Cave Canem
6. 56
7. The Inner Authority: Realization of Self
8. You Are Free
9. Doomed by You
10. The Better Days Before Me
11. Owed Nothing
12. Through the Chain Link
13. The Reach for Me: Forgiveness of Self

Az egyik új számot, a The Sun, The Moon, The Truth: Penance of Self címűt alább már meg is lehet hallgatni. Jesse Barnett énekes a dalhoz a következőket fűzte hozzá:

Sok emberben azt látom, köztük sok pályatársamban is, hogy képtelenek őszinték lenni magukkal szemben. Mindenki azt hiszi, hogy igaza van. Mindenki képtelen megragadni azt a valóságot, hogy tisztában legyenek önmagukkal. Én is ilyen voltam, és biztos, hogy még mindig tudok is ilyen lenni. Elképesztően önző ember voltam, aki úgy tett, ahogy éppen kedve tartotta. Mindenhol csak pusztítást hagytam magam után, a szeretteim pedig mindig elnézték ezt nekem – „jó, hát Jesse ilyen.”

Elértem arra a pontra, amikor rájöttem, hogy senki nem fog felelősségre vonni a tetteimért, csak saját magam. Az utóbbi évben az életem legfontosabb dolgai közül többet is elvesztettem, és nem tudtam hova menekülni. Szembe kellett néznem a tüzemmel. Egyszer végre kibaszottul együtt kellett élnem a sok sérelemmel, amiket okoztam. Be kellett látnom a hibáimat, és ez a legnehezebb teher, amit valaha is hordoznom kellett.

Josh James gitáros pedig ezt nyilatkozta az új albumról:

Szándékosan egy olyan albumot akartam alkotni, ami a hangzásában tükrözi a modern élet érzéseit: a depressziót, a dühöt, a félelmet, a boldogságot, a megbocsátást és a tisztánlátást. Azt az érzést, amikor áttörsz az élet sötét szarságain és azt a küzdelmes utazást, aminek a végén felülemelkedsz és egy új, okosabb, erősebb, jobb verziója leszel saját magadnak.

Amikor Jesse elkezdte felvenni a vokálokat, a dolgok nagyon szépen összeálltak. Folyamatosan letaglózott, hogy micsoda szövegekkel és érzésekkel töltötte meg a dalokat, tökéletesen illettek a szavai a dalokhoz. Rengeteg zenét írtam már életemben, de jelenleg egyszerűen úgy érzem, hogy a True View az az album, amiben mindig is a részt akartam venni.

A banda november 20-án Budapesten, a Dürer Kertben is bemutatja az új lemezt, ahol a Being as an Ocean és a Silent Planet is fellép majd.