Új klippel ünnepli tízéves fennállását a Don Gatto

A szekszárdi Don Gatto új klippel jelentkezett, a tavaly megjelent SawDown című lemezének Welcome to Ferocity számához. A banda egyébként a napokban ünnepli a tizedik születésnapját, aminek kapcsán így emlékeznek vissza az elmúlt évekre:

Bunkó hardcore mintegy 25 percben – ez a szlogen szerepelt az idén 10 éves szekszárdi Don Gatto zenekar első plakátjain. A csapat 2009. decemberében lépett először közönség elé Szarvason a Prosecturával, aztán beletapostak a gázba: 634 koncert 17 országban, 5 EP, egy 23 állomásos európai Pro-Pain turné, dagonya Wackenban, HangSúly díj a legjobb koncertzenekar kategóriában, fellépés egy német börtönben és még egy CD melléklet is összejött a HammerWorld magazinban.

Ami pedig az új klipet illeti:

Csak egy fasza aszfaltkeverő telep kellett hozzá, pár köbméter por, hideg, meg a Sada és a Szemendrey a szuper kameráikkal.

A budapesti születésnapi buli ma este lesz a Dürer kertben, ahol fellép még a győri Devoid, az osztrák Seek & Destroy és a német The Busty Idiots. Minden további infót az eseménynél megtalálsz.