Új klipet mutatott a Sunset

sunset

Új videóval jelentkezett a budapesti modern metalos Sunset, amelyet a múlt hónapban megjelent We Are Eternity album nyitódalához készítettek. A Self-Mutilation klipjét a márciusi teltházas lemezbemutatón forgatták, a Dürer Kert 041-es termében. A dalról a csapat a következőket meséli:

A dal tipikus metál mészárlás, ám zeneileg az egyik legtechnikásabb tétel az albumról. A cím negatív hangvétele valójában pozitív üzenetet közvetít. Arról az érzésről mesél a szöveg, amikor az ember életének bizonyos területe nem működik, hiába hitegeti magát. Aztán a hitegetés átcsap bizonyságba és annak dacára, hogy az adott dolog – legyen az barátság, párkapcsolat, munka stb… – nélkülözhetetlennek tűnik, az ember dönt és megcsonkítja magát a nem működő végtagtól, ami eddig lebilincselte.

Ha élőben is belekóstolnál a klip hangulatába, akkor kapd el a srácokat május 3-án, szerdán a Gozsdu Manó Klubban tartott ingyenes koncertjükön. Ezután a zenekar jó ideig nem fog fellépni a fővárosban, tehát érdemes őket most elcsípni. A koncert a hétköznapi napra való tekintettel legkésőbb este 10 órakor befejeződik.

A zenekarral egyébként nemrég készítettünk egy igen alapos interjút, ezt a hétvégén olvashatjátok majd.