Új klipet mutatott a New Friend Request

Újabb előzetes dalt hozott ki közelgő debütlemezéről a budapesti New Friend Request. A modern metálos banda ezúttal a Nem kel fel a nap album Minden ami igaz című tételét mutatta be egy klippel együtt, amit Kerecsen László frontember videós csapata, a Syndrome Productions forgatott.

Az énekes ezt mesélte a friss dalról:

Úgy érzem, hogy ez a dal egy tipikus koncertnóta lesz, amire meg fog mozdulni a ház, és ezt az energiát akartuk visszaadni a klipben, mindenféle túlgondolás nélkül. Nem akartunk sem sztorit, sem profi színészeket, extravagáns helyszínnel és csillivilli technikával, hiszen ebben a dalban ezeknek nincs helye. Kompromisszummentes szövegről és mocskos riffekről beszélünk, ami szerintünk így tud a legjobban érvényesülni. Tudjuk, hogy egy hozzánk hasonló modern metál zenekarnak 2018-ban már már fontos trendinek és divatosnak lenni, de attól mi még rockerek vagyunk!

A banda jövő pénteken, április 20-án a Dürerben tartja a lemez bemutató koncertjét, ahol a miskolci Anchorless Bodies és a nyíregyházi A Király Halott zenekarok lesznek a vendégeik.