Új dalt mutatott a pécsi Sirens Chant a visszatérő Vibes sorozatban

A pécsi Sirens Chant zenekarról már egy jó ideje nem lehetett hallani, ugyanúgy, ahogy a tavaly indított Vibes sorozatról sem, de a hétvégén a két csapat együtt újra jelentkezett egy live session videóval. A poszt-metal-zenekar saját bevallása szerint az Aimless című új dallal az eddigi legerősebb és legsötétebb számát írta meg, és ezzel a megállapítással nem is nagyon tudunk vitatkozni.

A videósorozat egyik megálmodója, Borhi Dani így kommentálta az év eleji leállást, illetve a nehézkes újraindulást és a jövőbeli terveket:

Sajnos nem úgy indult ez a szezon, mint ahogyan elképzeltük. A tavalyi évet nagyot megnyomtuk, hat darab videóval az első évben úgy éreztük, jó arányt hoztunk. Idénre is ennyit terveztünk, de magánéleti és szakmabeli szempontból is sok minden volt a Vibes crew tagjainak életében az év első felében, ezért tolódott eddig ez az epizód.

Azért nem csak ezt a részt tervezzük idénre. Van már egy egész epizódunk leforgatva, és ezen kívül is van még pár előadó a tarsolyunkban, meglátjuk, mi fér bele még 2018-ban. Megtesszük a tőlünk telhetőt. Azt elárulom kedvcsinálónak, hogy a már leforgatott rész az egyik legtechnikásabb hazai metál csapattal készült.