Új dalt dobott és bejelentette második lemezét a Fever 333

Hosszú és rögös út vezetett idáig a Fever 333 bemutatkozó lemeze, a 2019-es Strength in Numb333rs óta: az erősen aktivista, politikai témakörökben is masszívan állást foglaló rapcore-bandát két évvel ezelőtt érte a legnagyobb csapás, amikor is a brigád kétharmada kilépett (és azóta megalapították a zseniális House of Protectiont), Jason Aalon Butler frontembernek pedig lényegében a nulláról kellett újraépítenie a formációt, és új tagokat toboroznia. Butlert azonban nem úgy ismerjük, mint aki könnyen megfutamodik, 2023 tavaszán be is jelentették az új felállást, most pedig elérkezett az idő, hogy a friss egylet a világra szabadítsa a banda második anyagát, a Darker White-ot.

Az album október 4-én érkezik a Century Media Records gondozásában, és nem kevesebb mint 14 dal kap helyet rajta, amiből három már meghallgatható volt eddig (New West Order, Higher Power, $wing), és ezek mellé most befutott a No Hostages is negyedikként. A lemez többi része így áll majd fel:

  1. New West Order
  2. Higher Power
  3. Bull & A Bullet
  4. No Hostages
  5. $wing
  6. Murderer
  7. Tourist
  8. Nosebleeds
  9. Do or Die
  10. Negligence
  11. Desert Rap
  12. Doa
  13. Pin Drop
  14. Mob Music Pt. 2

A banda ősszel Európa-szerte is bemutatja az új anyagot, ám sajnálatos módon a tavaly februárra ígért, majd a fenti okok miatt végül lemondott és azóta sem pótolt hazai debütálás újfent várat magára. Aki viszont mindenképp megnézné őket, és nem büdös neki egy kiruccanás a szomszédokhoz Bécsbe, az november 23-át karikázza be a naptárban. Mindenki másnak pedig marad az új klip, és hamarosan a teljes anyag: