Új dalokon is dolgozik a Blind Myself

Az idén 4 év után újra összeálló Blind Myself nemcsak pár koncert erejéig tér vissza, hanem dalszerzésen is ügyködik. Ezt először egy szeptemberi interjúban erősítette meg a metalbanda énekese, Tóth Gergely, aki konkrétan így nyilatkozott a készülő új Blind-nótákról:

Az egyik kezd már révbe érni. Valószínűleg megjelenik, de amíg nincs kész 100%-ig, addig nem akarok többet mondani róla. Az viszont biztosan nincs tervben, hogy újra folyamatosan koncertező zenekarrá váljunk. Ettől még nem kizárt, hogy kihozunk pár dalt a jövőben. Az alkotás szerves része mindannyiunk életének. Így legalább nem anyagi megfontolásból, hanem jóérzésből zenélhetünk, amikor csak a kedvünk/időnk engedi.

Ezután a napokban a zenekar közösségi oldalain már egy klipforgatásról kerültek ki sztorik, tehát vélhetőleg már célegyenesben van az új szingli érkezése.

A zenekar utolsó megjelenése az Önvakítás című szám volt 2015 Karácsonyán. Nem sokkal ezután jelentették be, hogy pihenőpályára küldik a bandát, ahonnan eddig egyszer tértek vissza két buli erejéig, 2018 végén.

Idén pedig jön az Emlékeztető szuri II. nevű, tulajdonképpen már miniturnénak is nevezhető megmozdulás, aminek három állomása lesz októberben: