Új dallal mutatkozik be a Kies új felállása

Egy hete adta hírül a Kies, hogy a zenekar és Kovács Gergő dobos útjai elváltak, és már meg is van az új dobos. Rá pár napra le is rántották a leplet az új tagról, aki nem más, mint Botlik Mátyás (The Grenma), aki a zenekar eddigi anyagain hangmérnökként dolgozott a Grenma stúdióban. Most pedig megérkezett az új felállás első közös szerzeménye, a Nem félek, amellyel a srácok beneveztek és be is kerültek a jövő évi A dalba.

A felvételek a megújult Grenma stúdióban készültek Matyi kezei alatt, a keverést és a masztert Kiss József (Area 51 stúdió, Nova Prospect) végezte. A számhoz Peter John Kiss (TheRealJP, Svnseas) rendezett egy szokásához híven remek klipet.

A zenekar így nyilatkozott a történésekről:

A Nem félek az első dal, ami az új dobosunkkal, Botlik Matyival – akit a Grenmából is ismerhettek – közösen íródott, aki nagyon jó lendületet hozott a csapatba. Nagyon sok dolog történik jelenleg körülöttünk, mind a zenekar tekintetében, mind a magánéletünkben, és ez a dal ennek a lenyomata. Az élet folyton hoz kihívásokat, amikkel meg kell küzdeni, de igyekszünk úgy hozzáállni a dolgokhoz, hogy kihozzuk belőle a maximumot, ne féljünk tőle és feleslegesen ne görcsöljünk rajta. Ezt a hangulatot próbáltuk a videóval is visszaadni. Ezzel a számmal jutottunk be A dal 2022-be is, így kíváncsian várjuk, mit tartogat még a jövő.

Matyi így osztotta meg a hírt:

Szeptemberben rám írt Kaldenekker Ferenc, hogy nem tudok-e egy dobost. Tudtam :D

Matyit jó újra a dobok mögött látni, Ádinak meg kimondottan jól áll a redneck szakáll!

Fotó: Bodnár Dávid