Új dallal hajlítja rajongótáborát a Volumes

Miután a kaliforniai Volumes az egész járványidőszakot új dalok szivárogtatásával töltötte, sejthető volt, hogy a srácok készülnek valamire. A találgatás most véget is ért, a csapat bejelentette negyedik nagylemezét Happier? címmel (Mudvayne-referencia talán?).

Az új lemezhez természetesen új single is dukál, ez a roppant dallamosra sikeredett darab a Bend nevet viseli, és klip is készült hozzá. A dalról a csapat énekese, Michael Barr így fogalmazott:

A Bend arról szól, hogy egy kapcsolatban élő ember hogy tudja megtörni a másikat, miközben önmagát még csak meg sem hajlítja. Igazából azt fejtegeti, hogy milyen könnyen átváltozhatunk valaki mássá, és egymás torkának esünk.

A Happier? egyébként november 18-án jelenik meg a Fearless gondozásában. A 2019-es Coming Clean kislemez óta megjelent dalok közül csak a holywater és a Pixelate marad le az anyagról – pont azok, amik a legsúlyosabbra sikeredtek és amik miatt sokan hitték azt, hogy a zenekar esetleg visszakanyarodik a No Sleep vagy akár a Via irányába. A 11 dalt tartalmazó számlistát idelent meg is lehet vizslatni.

1. FBX
2. Malevolent
3. Bend
4. Get Enough
5. Lets Me Down
6. Man On Fire
7. Weighted
8. See You Again
9. Into You (Hurt)
10. Void
11. Happier?