Ugyanazon a napon lesz a Gojira Budapesten, mint a Meshuggah a Fezenen

Új dátumot kapott az év elejéről elhalasztott budapesti Gojira-koncert. Eszerint a franciák július 27-én, szerdán mutatják be a Barba Negrában a tavalyi Fortitude albumukat, a két előzenekar változatlanul az Employed to Serve és az Alien Weaponry.

Eddig tartott a jó hír, itt pedig jön a csavar, hogy pont aznap játszik a Meshuggah is Székesfehérváron, a Fezenen, szóval valószínűleg elég sok embernek elég súlyos fejfájás lesz választani egyet a két buli közül.

Még tovább árnyalja a helyzetet, hogy a Gojira turnéjában a következő nap pont egy szünnap, és utána is csak Bécsig visz az utuk, tehát  elvileg semmi akadálya nem lett volna annak, hogy inkább csütörtökön Barba Negrázzanak. De az ugyanúgy ütközne a Fezennel, ráadásul aznap meg a Mercyful Fate lesz a feszt headlinere, és hát ha valamelyik Duplantier tesó lennék, valószínűleg én is inkább beugranék megnézni King Diamondékat, minthogy velük egyszerre játsszak a szomszéd megyében. (Miközben Meshuggah-ékkal meg valószínűleg már 139-szer látták egymást oda-vissza az évek alatt.) Na, hát ennyit a légből kapott találgatásokra alapozott zenészpletykákról, jöhet a kötelező Gojira koncertvideó.