Tűzoltók szakították félbe a The Ocean új-zélandi buliját, mert a közönségben valaki e-cigizett

A The Ocean jelenleg egy új-zélandi kitérőt tesz, mielőtt áttérne Ausztráliába, hogy a Cave In és az LLNN társaságában lezúzza a kenguruk földjét. A poszt-progresszív-banda péntek este Aucklandben lépett fel, amikor a műsort a vége felé tűzoltók fújták le (bocs, de ezt muszáj volt), mert valaki a közönség soraiban vape-ezett, vagyis e-cigiből fújta a füstöt.

Bár tény, hogy az elektromos cigaretták benti használata szinte már minden országban pont ugyanannyira tiltott, mint a rendes cigarettáké, azért lehet, hogy a tűzoltók kiérkezése talán mégiscsak túlzás, pláne annak fényében, hogy a banda maga is füstben tölti a szettjei nagy részét. Erre is kitértek az eset kapcsán megfogalmazott posztban, amiből kiderül, hogy már csak két szám volt vissza a fellépésből, és amikor a tűzjelző megszólalt a Triassic közben, annyira jól összecsengett a dallal, hogy le se álltak annak végigjátszásával, mígnem mindenkit kitessékeltek a teremből.

A zenekar szerint az elkövető csak hozzá akart adni a buli hangulatához, és le is szögezték, hogy

A füst és a köd egyszerűen arra szolgál, hogy láthatóvá tegye a fénysugarakat és hangulatot teremtsen. Köd nélkül a buli unalmas és egyhangú lesz. A füst nélküli show-k egész egyszerűen szarok.

Ugyanakkor elfogadják a műemlék jellegű épületekre vonatkozó helyi jogszabályokat, és sajnálják, hogy a bulit nem tudták befejezni.

A tanulság: bármennyire is jól néz ki egy kis hozzáadott füst egy amúgy is füstös bulin, inkább tartogasd azt a kerthelyiségbe vagy a szórakozóhely előttre, ha nem akarsz kibaszni másokkal – beleértve magadat is.

Egyébként így szól az ominózus dal profi körülmények közt, a srácok szülővárosából, Berlinből:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Ocean Collective (@theoceancollective) által megosztott bejegyzés