Turmoil – új lemez júniusban

A philadelphiai Turmoil június 24-én jelenteti meg a The International Language Of… című új albumát az Eulogy Recordings-on keresztül. Az új nagylemez, mely az első a '99-es The Process Of… óta; a pennsylvaniai Skylight Studios, valamint Vince Ratti (The Minor Times, A Life Once Lost) segítségével került rögzítésre; s várhatóan 12 dalt tartalmaz majd, mintegy 40 percnyi játékidővel.

A banda gitárosa, Jeff Hydro így nyilatkozott: "Eredetileg a 'Go Fuck Yourself' címet akartuk adni az új lemeznek, de úgy találtuk, az Eulogy-nak így elég nehéz lesz azt eljuttatni a boltok polcaira, ezért úgy döntöttünk, kicsit finomítunk rajt a saját szájízünk szerint. Az új anyag így a 'The International Language of 'Get Fucked'' címet kapta, és a legutolsó albumunk mintájára (The Process Of…), a frontborítón a 'The International Language Of….' lesz olvasható; míg a …'Get Fucked' utótag csak a belső lapokra kerül rá.”

Az album zenei irányvonaláról: „Ha vázolni akarnám az új lemez irányvonalát; akkor azt mondanám, hogy egyenlő arányban keveredik benn a The Process Of… hangzása, a The Kiss Of Death riffvilága, és a The Deadly derűsebb, fülbemászó részei. Ez lesz az új anyag. Ez a lemez visszatükrözi az összes eddigi személyiségünket, s egyben több mint bármi a múltunkból. Többé nem számít, milyennek kell lennie egy tipikus hardcore, vagy metal lemeznek, egyszerűen mi azok vagyunk, amit hallani fogsz.”

http://www.myspace.com/turmoilriffs