Tripla programajánló csütörtök estére!

Az alábbiakban három fővárosi koncertre szeretnénk felhívni a figyelmét mindazoknak, akik nem a Volt Fesztiválon fognak tombolni a Faith No More-ra:

Az Ill Nino fellépése a Dürer Kertben minden bizonnyal minden nu metálra fogékony emberkét már régóta lázban tart, és a csapat kitartó szimpatizánsai, illetve a szimplán nosztalgikus okokból megjelenő közönség is egyaránt garantáltan jól fog szórakozni. Hazai részről a Csakazértis, Just Another, Still With Soul, illetve a Szerbiából érkező Subway fogja kellő hőfokra melegíteni a színpadot. A belépőt a helyszínen 5900 forintért lehet majd megvásárolni.

Facebook esemény.

Mindeközben egy tökéletesen más világ kapui nyílnak meg a Club 202-ben, ahol a már a második x-en is bőven túllevő death metal legenda, a Cannibal Corpse fogja prezentálni kompromisszummentes muzsikáját a hazai rajongóknak. A két előzenekar pedig az Aborted és a Kill With Hate lesz. Ez utóbbi zenekarral nemrég csináltunk egy interjút is, amit itt találtok. A koncert napján 5900 forintért lesz lehetőség a bejutásra.

Facebook esemény.

Végezetül pedig egy könnyedebb eseményre hívnánk fel a figyelmeteket, ami nem más, mint a női énekkel megtámogatott kecskeméti Nova Prospect bulija az A38 Hajó Tetőteraszán. A banda tavalyi EP-jéről itt értekeztünk, a megjelenés előtt készített interjúnkat pedig itt olvashatjátok. Az 500 forintos belépőért cserében pedig még az In Case of Emergency, Bogaras és Flatband zenekarok koncertjeit is végig lehet csápolni.

Facebook esemény.