Több mint tízéves koncertfelvételt adott ki a Strife

STRIFE-Troubadour-Screen-Shot-1-585x392

Egy régóta kallódó koncertanyagot adott ki ma a Los Angelesi-i Strife: az 1991-ben alakult hardcore-zenekar 2005-ben a szülővárosában adott koncertet, egész pontosan a legendás Troubadour színpadát változtatta csatatérré, és ezt most már azok is átélhetik, akik nem voltak ott a helyszínen. A Live at the Trubadour megjelenését a banda gitárosa, Andrew Kline saját kiadója, a War Records felügyelte. Kline így kommentálta a történteket:

Izgatott vagyok, hogy hosszú várakozást követően végre megélhetem a Live at the Troubadour megjelenését. Még 2005-ben vettük fel ezt a bulit, de nem volt semmilyen konkrét tervünk a megjelenésével kapcsolatban, ezért is vagyok nagyon boldog, hogy most a saját kiadómnál, a War Recordsnál jelenhet meg. Az évek alatt rengetegen kérdezték tőlünk, hogy mikor jelenik meg a DVD… hát itt van. Remélem, megérte rá várni!

A hangfelvétel alább végig is hallgatható, a videóból pedig az első dalt tudjuk megmutatni, a teljes anyagot a ma megjelent DVD-n lehet majd meglesni.