Tim Lambesis feléleszti az As I Lay Dyingot?

Tim_Lambesis_3

Állítólag Tim Lambesis énekes az As I Lay Dying újraindítására készül egy teljesen új zenészgárdával – kezdte tegnap híresztelni a nemzetközi metálsajtó először a zenekarhoz közeli forrásokra, aztán már egymásra hivatkozva.

Lambesist ugye még 2014 májusában ítélték hat év börtönbüntetésre, mert megpróbálta megöletni az akkori feleségét, majd két és fél év után tavaly decemberben feltételesen szabadlábra helyeztek. Ezt idén februárban George Lynch, a Dokken gitárosa mondta el egy interjúban, hozzátéve, hogy az énekesnek egy „mega-lemezszerződése” is van, aminek nyomán nem meglepő módon egyből elindultak a találgatások, hogy vajon Tim mihez fog kezdeni. Túl sok minden azóta sem történt azon kívül, hogy júniusban az As I Lay Dying közösségi médiás profiljaira ki lett posztolva az „Activity” szó.

Tegnap aztán a Rock Feed magazin – egy meg nem nevezett, megbízható forrásra hivatkozva – megírta, hogy Lambesis a zenekar feltámasztásán dolgozik. A magazin titokzatos forrása azt is elmondta, hogy Tim a volt tagok nélkül, új zenészekkel gondolja továbbvinni a megkerülhetetlen metalcore-zenekart, akikkel már egy új anyagon is dolgozik.

Később a hírt az összes nagyobb metálmagazin átvette, hivatalos megerősítés azonban nem érkezett az érintettektől, ezért is érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket, mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.