TikTok-sztárral kollaborált a Bring Me the Horizon

Az már eléggé nyilvánvalóvá vált 2021-re, hogy a TikTok gőzerővel tör az élre. A főként a fiatalabb korosztályt megcélzó platform sikere megkérdőjelezhetetlen, még akkor is, ha ez sokunk számára nehezen érthető. Ebből kifolyólag nem túl nagy meglepetés, hogy a már szinte franchise-zá alakult Bring Me the Horizon ezen a fronton is meg akarja vetni a lábát. Az egész onnan indult, hogy bizonyos Jeris Johnson, aki jelenleg elég nagy hype-nak örvend a közösségi oldalon, egy hónapja feldolgozta a BMTH egyik legnagyobb slágerét, a Can You Feel My Heartot, amit a zenekar főnöke, Oli egyből le is reagált, ezt pedig a duet (ez a nevéből adódóan is az egymással/egymásra való ráéneklést jelenti, egy elég népszerű „előadási mód” az oldalon), majd oda-vissza küldözgetős cserekereskedelem követte, mire a dal elnyerte végső formáját.

Jeris, aki az utóbbi időben a nickelbackes Chad Kroegerrel remixelte egy saját dalát, illetve a Papa Roach Last Resortját is újragondolta a zenekarral közösen, és akinek feltett szándéka lett megreformálni és új köntösbe bújtatni a rock- és metalzenét, így nyilatkozott a BMTH-val való közös munkáról:

Iszonyú jó volt velük dolgozni, mert kb. minden ötletemre rábólintottak, akármennyire is elcseszett volt. Ilyen mentalitásra van szüksége a rocknak: mindenre nyitott elmére és kalandvágyó szellemre.

Természetesen a brit csapat nem állt át teljesen a TikTok-szellemiségre, gőzerővel dolgoznak a nagy sikerű Post Human: Survival Horror folytatásán. Addig is itt a trekk, amiről mindenki eldöntheti maga, hogy mennyire menti meg a „hanyatló” rockzenét.