Therion: megvan az új énekes

Snowy Shaw (MERCYFUL FATE, KING DIAMOND, DREAM EVIL) lett a THERION új énekese. A zenekar új lemeze, a "Gothic Kabbalah", munkálatai Stockholmban folytak Stefan Glaumann (RAMMSTEIN, EVERGREY, EUROPE) társaságában, és a lemez januárban már fellelhető lesz a boltok polcain, természetesen a Nuclear Blast gondozásában.

Christian egy korábbi interjúban kijelentette, hogy a továbbiakban nem hajlandó énekelni, csak gitározni zenekarban; és persze ő szerzi a zenét is.

Snowy megosztja az éneklést Mats Levén-nel (YNGWIE MALMSTEEN, KRUX, AT VANCE) és két női vokalistával. A THERION turnéja a GRAVE DIGGER és a SABATON társaságában Magyarországot is érinteni fogja.

De a dobosból énekessé avanzsált Snowy annyira ráér, hogy részt vesz a svéd ADONIZE VITA doom banda debütalbumán is, valamint a METAL FÜR ALLE nevű tribute bandában, ahol olyan arcokkal játszik, mint Kriss Göbel (FALCONER, DESTINY) vagy Michael Åberg (NOSTRADAMEUS).

És emellett még megfordul a LOUD 'N NASTY nevű glam /sleeze bandában sessiondobosként, és még sok-sok kisebb-nagyobb projektben, szóval méltó munkatársa lesz Christiannak.