The Southern Oracle: új dobossal!

Ahogy élőben a szemfülesebb koncertlátogatók az elmúlt hetekben tapasztalhatták, dobosváltáson van túl a szegedi The Southern Oracle. Simon István és a zenekar útjai békében váltak el egymástól, Simi ugyanis egy időre biztosan felhagy az aktív zenéléssel és stúdiójára, a No Silence-re koncentrál a közeljövőben.

A szomorú apropó azonban egy új kezdet is egyben, hiszen büszkén jelenthetjük be, hogy a Grindrise fesztiválon két és fél hete debütáló Maczák Márk a The Southern Oracle új dobosa! Márk az egyik legnagyobb tehetségnek tartott hazai dobos, aki korábban megfordult a Leander soraiban is, a közelmúltban pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a méltán elismert Sick Drummer Magazine Septicflesh-versenyét nyerte meg! A Septicflesh-feldolgozás videója pedig itt tekinthető meg:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=3B_LI2j3MSY

A The Southern Oracle, immáron Márkkal a soraiban továbbra is mindenkit vár a Till We Droppal közös hazai turnéjának hátralevő állomásaira, valamint felbukkannak egy székesfehérvári előszilveszteri bulin is, a dátumok a következők:

2011. december 2. Kiskunfélegyháza – Rocktár
2011. december 3. Veszprém – DiákCentrum
2011. december 9. Szeged – Club Noir
2011. december 16. Debrecen – Unplugged
2011. december 17. Esztergom – Raktár
2011. december 30. Székesfehérvár – Fezen