The Idoru: új klip egy friss dalhoz

Két friss szerzeménnyel megtoldva (Not Alone, Idoru Must Be Destroyed!) újra kiadta a tavaly megjelent Time névre keresztelt dalgyűjteményét a kétszeres Fonogram-díjas The Idoru. Szalkai Tibi elmondása szerint már csak a rangos elimerés miatt is indokolt az újrakiadás, viszont az eredeti megjelenéshez képest egy kicsit több pénzt ráköltve, új dizájnnal és két új dallal megspékelve szerzői kiadásban hozzák ki a korongot ami így megfelelően demonstrálja az új felállás három és fél évre visszatekintő művészeti termékét.

A csapat múlt héten fejezte be a még októberben útjára indult országjáró turnéját a Subscribe, Leander Rising, Insane és Csakazértis zenekarok társaságában, most pedig a lemezmegjelenéssel egy időben az egyik újdonsült számukhoz forgatott videóklip is debütál az alábbiakban. Az Idoru Must Be Destroyed! című tétel megfilmesítéséért az LLDD fedőnéven alkotó filmművészeti sulis srácok csoportja volt felelős Koblicska Péter Örs irányítása alatt.

Ahogy arról tavaly már mi is beszámoltunk, április 21-én pedig egy igen jelentőségteljes eseményen fog részt venni a ‘doru, hiszen az H2O és a Nations Afire oldalán fog az A38 feldélzetére lépni a csapat, aminek facebook eseményét ide kattintva találjátok meg.