The Haunted: megvannak az előzenekarok

A svéd THE HAUNTED februárról májusra tolódott Európa-turnéjára már nem a BURST legénységét, hanem egy amerikai retro-thrash bandát, a MUNICIPAL WASTE-t hozza magával.


A MUNICIPAL WASTE 2001-ben alakult, kiadványaikat az Earache gondozza. A srácok eddig két teljes albumot tudhatnak a hátuk mögött, és májusban szándékoznak felvenni harmadik, egyenlőre cím nélküli nagylemezüket. Mellesleg a zenekar énekes/basszere, Land Phil a CANNABIS CORPSE vezetője, a dobos Dave Witte pedig
olyan slágerbandákból lehet ismert,
mint a BIRDS OF PREY, vagy a „kult”
AGORAPHOBIC NOSEBLEED, tehát
a minőséget illetően nem merülhet
fel sok kérdés…

Aki azonban nem ismerné őket, és tenne egy próbát, látogassa meg a csapat MySpace oldalát, és hagyatkozzon az empirista látásmód gyönyöreire.

A hazai BRIDGE TO SOLACE-t pedig nem kell bemutatni olvasóink számára, a Newborn egyik utódzenekara már 2002-es „Of Bitterness And Hope” albumával megalapozta helyét nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi hardcore/metal színtéren is. Második nagylemezük tavaly jelent meg „Where Nightmares And Dreams Unite” címmel, és ide kattintva olvashatsz is róla egy kritikát. Ha pedig még elkerülted volna a zenekart, pótolhatod lemaradásodat a zenekar MySpace oldalán.

Tehát nem elfelejteni:
2007. május 20., vasárnap 19.00 óra
Budapest, Kultiplex
The Haunted (SWE)
MUNICIPAL WASTE (USA)
BRIDGE TO SOLACE
Belépő: 3500 Ft, a helyszínen 4000 Ft.
.