The Devil Wears Prada: lemezbejelentés és új dalok!

A Roadrunner Records égisze alatt tevékenykedő The Devil Wears Prada a héten egy videóüzenet keretében jelentette be új nagylemezét, amelynek a címe 8:18 (ejtsd: Eight Eighteen), és szeptember 17-én fog megjelenni a világ minden pontján. A lemezre történő előrendelések a zenekar hivatalos webstore-jában lesznek elérhetően július 30-tól (letölthető dalok: Home for Grave és Martyrs). Az új anyag felvételei az atlantai Glow In The Dark Studios-ban készültek el olyan nagyágyúk kezei alatt, mint Adam Dutkiewicz (akit nem kell remélhetőleg bemutatni), illetve Matt Goldman (Underoath, The Chariot, As Cities Burn stb.) A zenekar legutóbb 2011-ben adott ki nagylemezt, akkor a Dead Throne a 10. helyen debütált a Billboard Top 200 listá (annak ellenére, hogy a Zombie EP után sokan csalódásként ítélték meg), ezzel pedig egyértelműen a legsikeresebb modern metalzenekarok táborába repítve a zenekart. Az anyagról egyelőre csak egy rövid dalrészletet, de sem dalsorrendet, sem borítót nem mutatott a zenekar, a videóüzenetet (és így a nyúlfarknyi mintát) viszont meg tudjuk mutatni.

FRISSÍTÉS: Idő közben váratlanul kiszivárgott két dal a rejtélyes címmel bíró nagylemezről, mely igencsak felkavarta a rajongókat. Nektek hogy tetszik az élő felvételekről már ismert Martyrs és a Home For Grave?


FRISSÍTÉS #2: Újabb hír szivárgott ki, ugyanis a csapat a Rolling Stone oldalán debütáltatta legújabb klipjét (bár az inkább szöveges videónak tűnik) Martyrs című dalához. Mit szóltok?