The Autumn Offering ízelítők

A The Autumn Offering új videója, a "From Atrophy To Obsession" már elérhető online, ha ide kattintasz. A dal a banda friss lemezén, a "Fear Will Cast No Shadow"-on hallható.

Fear Will Cast No Shadow tracklista:

1. From Atrophy To Obsession
2. The Castaway Letöltés
3. Crown Yourself King
4. Silence And Goodbye
5. All That Falls Around Us
6. Great Distance
7. Your Time Is Mine
8. Fear Will Cast No Shadow
9. March Of The Clones
10. The Wolves At Your Door
11. Dystopiate