Terror – az eddigi legjobb

Jonathan Buske basszer a Los Angeles-i Terrorból tette közzé a következőket:
Csak azért jelentkeztem be, hogy tudassam mindannyiótokkal, kész az új lemez!!! Pár napja fejeztük be a dalokat plusz az énektémákat, és az elmúlt napokban Zeuss-szal dolgoztunk a keverésen. Mint ahogy mindenki, mi is azt valljuk erről a szarról, hogy kétségkívül az eddigi legjobb, és legkeményebb Terror cucc, amit valaha készítettünk. Némi új, egy csipetnyi régi, s kevéske nem várt Terror ízre számítsatok. Alig várjuk, hogy hallhassátok a végeredményt! Hamarosan indul a Firestorm Fest turné, aztán fellépünk New Yorkban a legendás Superbowl Of Hardcore-on, készítünk egy videót a Space Monkey stúdiós tesókkal, s átruccanunk Európába az Ignite, a Strung Out és a Death Before Dishonor társaságában. Nézzétek meg a honlapunkat, egy tonna információ került fel.

A pletykák szerint az új Terror lemezt már a Century Media fogja kiadni. A banda legutóbbi kislemeze, a Rhythm Amongst The Chaos október 30-án jelent meg a Reaper Records-nál, négy új dallal és egy feldolgozással. A Reaper kiadó feje, Patrick Kitzel így beszélt a kislemezről:
Scott [Vogel, énekes] és én tizenöt éve vagyunk barátok, s minden előző bandájával dolgoztam már. Mikor felmerült az ötlet erről a kislemezről, amit pusztán a zene szeretete miatt készítettek, hamar eldőlt, ki fogja kiadni.
http://www.myspace.com/terror
http://www.terrorhc.com/