Teljes Messengers albumos turnéval indítja 2017-et az August Burns Red

august burns red live

Igencsak nagy divatja van manapság annak, hogy zenekarok teljes egészében végigjátsszák egy-egy kultikus lemezüket, főleg az albumok megjelenésének kerek évfordulói környékén. Az ezt meglépő csapatok sora pedig hamarosan újabb névvel bővül: a metalcore-állócsillag August Burns Red is kijátszani készül a teljes albumos kártyát.

Ugyebár jövő nyáron tölti be tizedik születésnapját JB Brubakerék közmegegyezéses mesterműve, a Messengers, viszont a zenekar úgy döntött, hogy a konkrét évfordulót meg sem várva rögtön az év elején színpadra viszik a teljes anyagot, ráadásul egy egész Észak-Amerikát átívelő turné keretében. A jubileumi körút előzenekarai a Protest the Hero, az ausztrál In Hearts Wake és Josh Scogin egykori The Chariot-frontember mostani zenekara, a ’68 lesznek.

Európai Messengers-bulikról egyelőre semmi hír, de hatalmas kihagyott ziccer lenne egy ilyen garantált bombasikerű turnét nem áthozni az öreg kontinensre is. Mi nagyon-nagyon bízunk benne, hogy mivel a zenekar utóbbi években többé-kevésbé rendszeres vendégnek számít Magyarországon is, akár ezzel a műsorral is meglátogathatnak minket. Sokunk évtizedes álma teljesülne ezzel, az egyszer biztos.