Teljes a Lowland feszt lineupja, jön a Crypta és az Evil Invaders

Idén harmadszor rendezik meg Hódmezővásárhelyen a nyár legnagyobb hazai extrém metalos megmozdulását, a Lowland fesztivált, ahol idén már elég komoly nemzetközi fellépők is tiszteletüket teszik. Összesen 14 külföldi és 30 magyar fellépővel készül a feszt, közülük most hétvégén lett bejelentve az utolsó kettő, a brazil Crypta és a belga Evil Invaders.

Rajtuk kívül olyan húzónevek lesznek még, mint a Sadistic Intent (USA), Gutalax (CZ), Schirenc Plays Pungent Stench (A), Asenblut (GER), Infest (SRB), Turchlo Strycgi (PL), In Twilight’s Embrace (PL), Enema Shower (SK), Sijjin (GER), Jenner (SRB), Needless, Serrabulho (P), Brutal Sphincter (B), a hazaiak közül pedig Akela, Sear Bliss, Age of Agony, Archaic, Paediatrician, Atrox Trauma, Beneath the Void, Türböwitch, Monastery és még sokan mások, a teljes névsort a lenti plakáton láthatod (persze nem garantált, hogy mindenkit ki is tudsz majd olvasni, de hát ilyen ez a showbiznisz…).

Az idei Lowlandet július 20-23. között tartják a szokásos helyszínen, a Hódmezővásárhelyről kivezető Rárósi út 9-es kilométerkövénél. Esemény a Facebookon, elővételes bérletek a Tixán.