Telebónuszolva jön a tavalyi While She Sleeps újrakiadása

Egy bővített verzióban újra megjelenik a While She Sleeps tavalyi albuma, a You Are We, amihez az angol csapat a rajongóitól kalapozta össze a pénzt egy elsöprően sikeres crowdfunding projekt keretében. A lemez új verziója július 20-án jön ki a Sharptone Records kiadásában, és az eredeti 11 dal mellé még további 8 szám lesz rajta, köztük akusztikus felvételek egy exkluzív londoni koncertről, demók és az albumról lemaradt ötletek. Az új kiadásról Sean Long gitáros mesélt:

Úgy érezzük, hogy a You Are We megmutatta, milyen különleges kapcsolat van köztünk és a rajongóink között, így hát szerettük volna megadni nekik az esélyt, hogy a lehető legtöbb tartalmat kapják kézhez a kampányból.

Habár egy súlyos zenekar vagyunk, mindig is nagyon szerettük az akusztikus, lecsupaszított dalokat, szóval ideje volt már, hogy néhány dalunkat ilyen formában is megcsináljuk. A St. Pancras [templomban tartott] koncert nagyon távol állt a komfortzónánktól, de pont ettől volt olyan izgalmas az egész.

A Lost Ideas olyasvalami, ami sosem jut el az emberekhez, pedig szerintem egy tiszta és érdekes dolog. Még az írási folyamat legeslegelejéről származik, és a legnagyobb dalaink esszenciáját mutatja meg, a legegyszerűbb és legtermészetesebb formában. Emellett olyan ötletek is hallhatók benne, amik a You Are We dalai közül végül semelyikbe nem kerültek bele. Mindig is imádtam volna ilyesmiket hallani a kedvenc zenekaraimtól, szóval örülök, hogy most végre egy ilyen lehetőséget nyújtunk a rajongóknak.

A teljes számlista a következő lesz:

1. You Are We
2. Steal the Sun
3. Feel
4. Empire of Silence
5. Wide Awake
6. Silence Speaks
7. Settle Down Society
8. Hurricane
9. Revolt
10. Civil Isolation
11. In Another Now
12. Feel (reimagined live at St. Pancras Old Church in London)
13. Silence Speaks (reimagined live at St. Pancras Old Church in London)
14. Hurricane (reimagined live at St. Pancras Old Church in London)
15. Civil Isolation (demo)
16. Feel (demo)
17. Fear In Change (instrumental demo)
18. I Am While She Sleeps
19. Lost Ideas