Szólólemezt ad ki George „Corpsegrinder” Fisher, a Cannibal Corpse énekese

Nem sok annyira meghatározó, már-már ikonikus figurája van manapság a metalnak, mint a Cannibal Corpse énekese, George Fisher a.k.a. Corpsegrinder. A marcona külső ellenére érző és folytonosan adakozó óriás nem csak kiváló frontember, szinkronszínész, (egykori) World of Warcraft-karakter és mémalapanyag, de jövő évtől hivatalosan szólóelőadó is.

Február 4-én ugyanis érkezik az énekes első szólólemeze, Corpsegrinder néven/címmel. A tízdalos lemez produceri feladatait Jamey Jasta (Hatebreed, Jasta, Kingdom of Sorrow) és Nick Bellmore (Jasta, Kingdom of Sorrow, Toxic Holocaust) látta el. Az anyag Jasta kiadójának, a Perseverance Music Groupnak a gondozásában jelenik majd meg, Fisher pedig úgy nyilatkozott a kiadványról, hogy death metal, thrash és hardcore súlyos egyvelege lesz. Dal egyelőre nincs, viszont egy kis félperces előzetest már tudunk mutatni, ami alapján tényleg borítékolható a dühedelem. #RespectTheNeck

Emellett a rajongóknak lehetőségük van elérni a halhatatlanságot (a nevüket illetően legalábbis) és szerepelni George „köszi-listáján,” amire a Martyr Store webshop oldalán lehet jelentkezni.