Szociális pályázatot hirdet a Fekete Zaj

Egyedülálló gesztust tett a Fekete Zaj fesztivál: pályázati lehetőséget nyitott a közössége azon tagjainak, akik anyagi okok miatt nem engedhetnék meg maguknak a részvételt. A jelentkezési határidő hétfő dél, a pályázatok elbírálása után pedig pont van még idő elindulni az augusztus 19. és 22. között Mátrafüred-Sástón tartott fesztiválra.

A Zaj gondolatai és a felhívás részletei az alábbiakban olvashatók:

Kedves Zajongók!

Már csak néhányat kell aludni, hogy találkozzunk a Mátrában. Abban, hogy ez megvalósulhat, óriási szerepet játszik a Ti támogatásotok. Most mi szeretnénk támogatni benneteket.

Az elmúlt hónapok kivétel nélkül mindenkit megviseltek – lelkileg, de sokakat anyagilag is. A Fekete Zaj sokrétű szervezkedés, de az elsődleges célja mindig is az volt, hogy egy olyan közösség létrejöttének adjunk teret, ahol számíthatunk egymásra.

Mindannyian voltunk már olyan helyzetben, ahol fájó szívvel le kellett mondanunk valamiről. Sajnálnánk, ha pont a kultúra és a Fekete Zaj 2020 lenne az a valami, ami idén kimarad. Szeretnénk, ha idén senki részvételének nem lenne anyagi akadálya.

Éppen ezért meghirdetjük a szociális pályázatunkat, amellyel a zajos közösség minden olyan tagját szeretnénk támogatni, aki idén pénzügyi megfontolásból kényszerülne otthonmaradásra.

A közösségi támogatói akciónk már kilenc bérletre szóló felajánlást kaptunk, amit a fesztivál is kiegészít ugyanennyivel, szóval 18 szociális bérlet várja a gazdáját. A csomag tartalmaként fejenként egy bérletet, kempingjegyet és napi egy ételkupont biztosítunk.

Azt reméljük, hogy ezáltal többek számára elérhetővé válik a fesztivál és felejthetetlen napokkal búcsúztathatjuk a nyarat együtt a Mátrában.🖤

Jelentkezési határidő: 2020.08.17. hétfő 12:00

A beküldött anyagokat 48 órán belül elbíráljuk.

A jelentkezéseket bizalmasan kezeljük, nem hozzuk nyilvánosságra a támogatottak listáját.

↘︎↘︎↘︎ Jelentkezni itt tudtok: feketezaj.hu/szocialis-palyazat

További infók a fesztiválról a facebook-eseményben.

Budapestről egyébként mindhárom napon indul fesztiválbusz a helyszínre az Osztálykirándulás szervezésében, ennek is van egy külön eseménye.

Borítókép: Somogyi Lajos / Bands Through the Lens