Szinte rá sem ismerni az új The Devil Wears Pradára

Október 11-én fog megjelenni a The Devil Wears Prada új albuma The Act címmel. Az anyag produceri munkáit a banda turnészintise, Jon Gering végezte, és Mike Hranica énekes szerint a banda teljesen eltávolodott attól a hangzástól, amit az utóbbi 10 évben művelt.

Valami olyat próbáltunk csinálni, ami kívül esik a rock, a metalcore vagy a keményzene normáin. Sokszor halljuk azt, hogy a rockzene halott. Szerintem viszont ennek nem kell így lennie. Nézd meg, a pop és a hiphop milyen kanyarokat vesz. Az előadóknak újra fel kell találniuk magukat, és valami kreatívat, valami újszerűt kell csinálniuk. Az új dolgok felé vesszük az irányt.

Az első számot már meg is lehet hallgatni, a címe Lines of Your Hands, és tényleg szinte rá sem ismerni. A srácok kidobták belőle a szigorú értelemben vett metált, és sokkal inkább egy amolyan régi underoathos hangzásra mentek rá, ráadásul még női ének is van a dalban, amit az ADTR Homesickjéről is ismerős Sierra Kusterbeck követett el.

A banda december 17-én Budapesten, a Dürerben is bemutatja az új lemezt, a bulin játszik még a Stray from the Path, a Gideon és a Loathe.