Szélvész számmal tért vissza a The Ocean Front

Az utóbbi egy-két évben kissé visszavonult a fővárosi The Ocean Front, de most végre újra előkerültek egy friss dallal, mely a hamarosan megjelenő nagylemezükön lesz rajta. A pop punk/skate punk-csapat időközben némi tagcserén is átesett, de a lelkesedés és a tempó maradt a régi, sőt, utóbbi talán még egy kicsit fokozódott is. A srácok így nyilatkoztak a most megjelent Chokehold című dal kapcsán:

Rég volt már, hogy új számmal jelentkeztünk, egy idegtépően szar, 2 évet átölelő időszak után – amiben csak mellékszereplő a covid – most nagy megkönnyebbüléssel engedjük útjára az első számot, amihez lőttünk is egy klipet. Bizony, az elsőt, ugyanis van még mellette tizenegy másik, ami várhatóan a jövő év első felében fog megjelenni nagylemez formájában.

A Chokehold a kilátástalanság és apátia okozta fojtogató légkör témáját boncolgatja, amit minden nap átélünk, és mivel itthon még mindig tabunak számít a mentális egészségről beszélni, a legtöbben nem is tesznek érte, inkább elnyomják magukban a problémákat. És ez nagyon nincs rendben. Amíg ebben nem lesz változás, addig marad a jólvanezígy-posvány rohamosan csökkenő életszínvonallal.